About

Wat is Light Blaster?

De Light Blaster™ is een stroboscopisch gebaseerde beeld projector. Het brengt je onbeperkte mogelijkheden voor creatieve vrijheid, zodat u stilstaande beelden kunt selecteren en projecteren op een fysieke ruimte naar keuze. In een oogwenk, kan de flits van je stroboscoop een gewone muur omzetten in texturen, patronen, mensen, landschappen of zelfs hele werelden met behulp van de 35 mm dia’s die nu in uw cameratas past.
 

 

Met de moeiteloze hulp van de Blaster is wat u ziet niet meer wat u krijgt. Ervaar zelf de Blaster’s onbegrensde mogelijkheden om de werkelijkheid te vervormen en te transformeren. Daarbij is het een revolutie in de manier waarop u iets vast legt en verhalen kan creëren.

De Blaster gebruikt uw bestaande SLR lens en flitser om beelden precies op het juiste moment te projecteren. Wilt u dit met eigen ogen te zien? We hebben filmpjes.

Geen dia’s? Geen probleem! We hebben dia’s voor u, kijk naar onze ongelooflijke collectie van pre-en-klare transparanten of totaal willekeurig 35mm dia’s.

De Blaster past op alle Canon objectieven uit de doos en kan worden gebruikt met andere lenzen met behulp van adapters.